Diskreta leveranser * Säkra betalningar med Klarna Checkout * Fri frakt vid köp över 1000 kr

intro

Efter 20 år som erotikpedagog, orgasmcoach och butiksinnehavare inom erotik vet jag vad som är bra och dåligt inom branschen vuxenleksaker. Till NYA HEMSIDAN har jag därför handplockat DET ALLRA BÄSTA inom sexleksaker, glidmedel, erotiska underkläder och sensuella produkter. Jag hoppas alla ni kära kunder ska få uppleva många sköna orgasmer både med och utan lite vibratorhjälp!

Mer om min verksamhet som erotikpedagog kan ni läsa HÄR!

Erotikpedagogen Ylva Franzén

nystart

Som många av er vet är butiken på Söder i Stockholm såld och flyttlasset har gått till VENUSGÅRDEN i Skåne där en NY EROTIKBUTIK inrättats, lika fullproppad med produkter som den gamla. Att många i huvudstaden har saknat oss under sommaren blev vi varse när en godisrosa Maserati plötsligt svängde upp framför gården. Det blev stort kramkalas med två kära stamkunder från Stockholm! Jag måste bara provsitta den eleganta bilen värdig en kärleksgudinna!

maserati1

Lika välkomna är ni alla till vår lilla minibutik som samsas med erotisk konst och min egen kreativa hörna i en spännande blandning. Kom bara ihåg att ringa mig på 0735156560 innan ni knackar på. Vi har nämligen Sveriges minsta officiella öppettider, kl 10-12 soliga sommarlördagar. Å andra sidan står vi standby 24 hours och har världens bästa personal shopper, i form av erotikpedagogen själv!

För att hitta hit, gå in på Venusgårdens egen hemsida HÄR!

På AFRODITES gillar vi inte köphetsen under Black Friday utan tycker hellre vi ska ha det mysigt och skönt under denna vecka. Hos oss kan ni ta det lugnt när ni shoppar och har hela veckan på er från 20 - 26 november. Som bonus bjuder vi på en skön vibrator att njuta med. Handlar du för t ex 500 kr skickar vi med en vibrator till samma pris.

LÄTTARE ORGASM MED NY STIMULERANDE TEKNIK

1 995 SEK
1 750 SEK
765 SEK

SHOPPA SENASTE NYTT

295 SEK
295 SEK
295 SEK
230 SEK

VI ÄLSKAR MARC DORCELS NYA BLACK-AND-GOLDSERIE

NU PÅ AFRODITES - CLITO - KLITORISSMYCKET MED ATTITYD

CLITOSMYCKENA är väldigt populära i Tyskland där de görs med 3D-skrivare av konstnären CAROLINE BARRUSCO. De är alla unika också på så sätt att de avbildar hur klitoris faktiskt ser ut, alltså åtskilligt mer än den lilla toppen vi oftast menar är klitoris. De små hängena finns i två olika storlekar och i många olika färger, bl a i guld, silver och glittersvart (galaxy). Bär ett klitorissmycke och passa på att ge lite sexupplysning på kuppen! Beställ dem under kategorin SMYCKEN här på hemsidan!

SHOPPA UNIKA PRODUKTER FÖR AFRODITES APOTEK

525 SEK
500 SEK400 SEK
325 SEK

HOLY MARY PLEASURE GEL - PRISAD I PODDEN "ALLA VÅRA LIGG" - ETTA PÅ TOPPLISTAN

SHOPPA VECKANS BÄSTSÄLJARE

350 SEK

SHOPPA MAGNIFIQUE KROPPSSMYCKEN från BIJOUX INDISCRETS

SHOPPA HÄR!

ORGASMISK NJUTNING GER LIVSGLÄDJE, LUST, LYCKA, HARMONI, GEMENSKAP, KRAFT, KÄRLEK