Priser inkl. moms

Erotikpedagogen

ATT VARA EROTIKPEDAGOG är att ha ett av de mest spännande yrkena i världen. Varje dag sysslar man med det viktigaste i världen: KÄRLEKENS KONST! Många har frågat mig hur man "blir" erotikpedagog. Eldsjälens brinnande intresse för sitt område, djupa erfarenheter av människors möten och av stark sexuell utlevelse, stor kunskapstörst, rejält med civilkurage för att våga gå ut och strida offentligt för sexualiteten som fortfarande är så omgärdad av moraltabun - är några bra förutsättningar för en erotikpedagog. Plus obegränsat med stöd från partnern eller familjen!

Nu har jag firat tjugoårsjubileum som folkbildare inom erotisk njutning. Det har varit tjugo otroligt dynamiska år som började med en liten kurs i extatisk sexualitet för sex kvinnor sommaren 1995. Numera är verksamheten omfattande och har grenat av sig åt alla håll. Kärnverksamheten har länge varit Orgasmskolan för kvinnor, men när jag nu har gått in i passionsåldern gör jag bara enstaka gästspel hos andra kursanordnare.

Mitt favorithängställe på Söder, nämligen den egna butiken Afrodites Apotek, har nu stängt, tyvärr. Vi vill tacka alla kära kunder för 19 fantastiska år på Katarina Bangata - min dotter Anna och jag saknar er mycket! Butiken nyöppnar i mitten av juli under namnet EywaSthlm med ungefärligen samma sortiment men i ny regi. 

Så fortsätt att komma till Katarina Bangata 17 på Söder om du är nyfiken på det nyaste nya bland vibratorer och sexiga kläder. Vår specialmix av kvalitet, kunskap, stämning, elegans, humor och erotik som uppskattats så mycket, kommer att leva vidare och utvecklas av Alexandra som nu tagit över butiken.

Boken Orgasmera mera är mitt manifest för sex, orgasmer, kärlek och lycka och jag är mäkta stolt och själaglad över allt beröm den fått från läsarna, kvinnor såväl som män! För mig är orgasmen livets sista frihetsområde där vi äntligen kan vara oss själva bortom all kontroll och alla krav. I den intensiva orgasmen lär du känna sidor av dig själv som du inte ens visste om att du hade, samtidigt som du kommer din partner hudlöst nära när du upplever de svindlande ögonblick i tillvaron då du helt och hållet överlämnar dig själv och går in en värld av så stark njutning att allting annat försvinner. Passionerat sex förändrar och utvecklar: du blir fri, stark och lycklig, får en djupare förståelse både för dig själv och din partner och det ger ett paradisiskt skimmer åt livet. Så älska mer, njut mer, lek mer då öppnas dörrarna till det innerliga och passionerade kärleksliv fyllt av lust och njutning som vi alla längtar efter!

I november 2015 kom min nya bok Klittra mera ut och det är en bok som uteslutande handlar om kvinnans främsta njutningsorgan, klitoris. Nu har den en egen avdelning här på hemsidan.

Mitt stora drömprojekt för åtskilliga år framöver är Venusgården, en traditionellt fyrlängad gammal Skånegård som blev vår i maj 2004. Efter renoveringen 2005 är bostadslängan nu dels privat bostad för Åke och mig, dels kärlekshotell för par som vill komma en natt eller två och återuppleva passion och kärlekslycka. VENUSGÅRDEN har blivit mäkta populär och gästboken är full av översvallande lovord. På gårdens egen hemsida www.venusgarden.se kan ni njuta av alla bilder!

För fyra år sedan blev det gamla stallet förvandlat till en mysig erotisk spaavdelning och i vår vilt romantiska innerträdgård njuts det för fullt under den varma årstiden.

I vintras inredde min man Åke den stora balsalen i annexet som nu inhyser inte bara min egen kreativa hörna utan också halva Afrodites apotek som flyttat hit ner från Stockholm. Varmt välkomna hit om ni vill handla sexleksaker och erotiska kläder. Öppettiderna är förmodligen Sveriges minsta: när vi har gäster i kärleksrummen och på söndagar 14-18. Å andra sidan har vi STANDBY och öppnar närhelst ni ringer på 0709-929799.


Titta in i njutningens rike här hos oss på Venusgården!

Erotikpedagogen Ylva i juli 2017

YLVAS ORGASMSKOLA är nu STÄNGD!

Efter tjugo fantastiska år som erotikpedagog med kurser i kvinnlig njutning och extatiska orgasmer känner jag med lite sorg i hjärtat att min kurs på Venusgården i maj 2014 var den sista. Med tilltagande ålder och hälsoproblem vill jag koncentrera mig mer på att skriva och utveckla de andra delarna av min verksamhet, AFRODITES APOTEK och VENUSGÅRDEN och att själv njuta av livet.

Så nu lämnar jag över mitt folkbildningsarbete inom kvinnlig sexualitet till några kära kollegor som följt mig i fotspåren på sina alldeles egna sätt: Ingrid Frideborgsdotter,  Jennie Rehbinder, Lorenzo Stiernquist och Charlotte Rudenstam.

I Stockholm rekommenderar jag med varm hand min arvtagerska i orgasmkurser INGRID FRIDEBORGSDOTTER, den enda kvinna i Sverige jag känner som verkligen lever sitt liv fullt ut som tantrika,  dvs efterföljerska till Tantra. Ingrid har kurser för kvinnor som vill bli MULTI-ORGASMISKA. Knipträning, vaginal akupressur, taoistisk energimassage och qigong är några andra av Ingrids specialiteter. Hon är dessutom utbildad sexibilitycoach och hoppar in som extra hos mig på AFRODITES då och då. Sköna Ingrid nås via info@ingridf-dotter.se eller www.vivavagina.se. Nämner du AFRODITES får du 200 kr i rabatt.

JENNIE med Yoni REHBINDER är mycket populär som kursledare med sina kurser YONI – FRI ATT NJUTA och GUDOMLIG NJUTNING tillsammans med CALLE REHBINDER.

Här Jennies egna ord om kurserna:

Jag håller kurser, föredrag och coaching i ämnena kärlek, relation och sexualitet. 
Jag vill ge verktyg som skapar mer självkärlek och större sexuell frihet.
Jag vänder mig till kvinnor som vill ha ut mer av sexlivet - som känner att det finns mer att uppleva men inte riktigt vet hur.

Vill du känna dig vacker, fri och stark? 
Vill du ha en flödande och levande sexualitet som skapar mer njutning och glädje i livet? 
Vill du älska din kropp och ha en lycklig fitta?

Din kropp kan vara en källa till stor glädje och njutning. Det finns så mycket helande och kärlek i att bejaka och omfamna sexualiteten. Sex kan vara mer än fysisk njutning, även om det är trevligt nog. Sex kan vara såväl teurapeutiskt och användas för personlig och andlig utveckling som ett sätt att skapa djupa kärleksmöten och orgiastiska upplevelser.

Kanske har du svårt att få orgasmer eller tycker att det är väldigt svårt att komma dit? 

Vill du utforska olika sexuella uttryck för att hitta vad just du tänder på? 
Vill du våga vara sårbar och stärka intimiteten i relationer.

Det kan finns andra orsaker till varför du söker en sexpedagog eller sexolog.

Kontakt:

För mer information om kommande kurser, hur coaching går till eller för att boka ett föredrag - se min hemsida, eller kontakta mig direkt: 

www.yoni.nu

jennie@rehbinder.se

Charlotte Rudenstam brinner för att bidra till att kvinnor ska leva fullt ut och känna sin sexuella energi. Hon har en stor verktygslåda, som kan hjälpa kvinnor på olika sätt.

Efter skilsmässan från Alexander finns Charlotte nu i Stockholm. Hon är sexsibilitycoach, kroppsterapeut, författare och bloggare.

Charlotte erbjuder coaching om sex och relationer samt kurser för kvinnor om sex och relationer. Hon föreläser gärna i dessa ämnen. På Charlottes blogg 100 % Charlotte finns det artiklar om relationer och sexualitet, sammanlagt ett par tusen texter som bland annat innehåller övningar, tankar, kunskap och stöd för den som vill ha ökad självkännedom och som vill inkludera den sexuella energin i det.

Hon vill också bidra till att minska skamkänslor kring sexualitet och närhet. Läs gärna hennes bok ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft". Länk till Charlottes blogg:  http://lustochliv.blogspot.se/

Länk till Charlottes hemsida: http://charlotterudenstam.se/

Här berättar Charlotte lite mer om coaching: http://lustochliv.blogspot.se/2014/09/charlotte-rudenstam-coach-sex-relations.html

Här är en veckokrönika, där Charlotte talar om kvinnans sexualitet som en maktfråga: http://lustochliv.blogspot.se/2014/10/-kvinnans-sexualitet-ar-en-maktfraga.html


Jag har också ett gott öga till LORENZO STIERNQUIST, eldsjälen bakom sexibilitycoachutbildningen, den bästa utbildning inom sex och erotik som finns i Sverige. Lorenzo har kontinuerligt kurser i TANTRA - NJUTNING OCH HEALING och i WHOLE BODY MASSAGE TRAINING i Stockholm förutom privatsessioner och rådgivning. Jag rekommenderar honom varmt! Mer om Lorenzos verksamhet på www.starspray.com.Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Maxsize
Maxsize
100 kr
Electric blue
Electric blue
125 kr
Lite smalare
Lite smalare
225 kr
Moqqa Bay
Moqqa Bay
550 kr
Getaway Plus
Getaway Plus
895 kr
Boho Love balls
Boho Love balls
450 kr

Orgasmisk njutning ger lust, lycka, harmoni, gemenskap, hälsa, kraft, kärlek