Priser inkl. moms

Stöd småbutikerna

Vi behöver våra kunders stöd och lojalitet

Under ett helt år har vi på AFRODITES APOTEK  kampanjat till stöd för lokala småföretag, inom vår såväl som i andra branscher och bl a lagt upp bilder och affischer på Facebook och Instagram och i våra skyltfönster. Att ta upp kampen mot nätjättarna har varit en nödvändig överlevnadsstrategi för oss och jag hoppas och tror att ni är många därute som gärna hade sett att vi varit kvar.

Tyvärr har vi fått stänga ner vår fina lilla butik på Katarina Bangata på Söder. Under de två sista veckorna var det många av våra stamkunder som kom in och omfamnade oss och grät en smula och för både dottern Anna och mig känns det underligt att inte längre ha en butik att gå till! Dock uppstår snart en ny butik som ni kan stödja, Eywa Sthlm med Alexandra Arneson som ägare.

Nätjättarna tar över

Branschen för sexleksaker är just nu inne i den största förändring vi varit med om på de tjugo år Afrodites apotek har funnits på Söder. Konkurrensen är stenhård sedan ett år tillbaka. De stora nätbutikerna i Sverige har genom sin intensiva marknadsföring med annonser i kvinnomagasin och radioreklam lagt under sig alltmer av marknaden och slagit ut många mindre aktörer.

Det största nätföretaget "Ha bättre sex än din granne" lägger t ex ner mer pengar på reklam än vad vi har i årsomsättning! För första gången kämpar vi på AFRODITES APOTEK för att behålla vår affär och så är det runtom i landet för de små erotikbutikerna.

Som konsument har du ett val!

Du kan handla hos de passionerat engagerade eldsjälarna som banat väg för den friare sexualiteten eller hos dem som är inne i branschen främst för pengarna. Genom monsterreor och prisdumpningar, typ Mediamarkt och Elgiganten inom elektronik, slår de undan benen för oss andra. DU AVGÖR om småföretagarna inom erotik är kvar imorgon, nästa månad och nästa år!

Välj passionen, inte pengarna!

Bakom varje litet företag finns en person eller en familj. På AFRODITES är vi t ex mor, dotter och dotterdotter. Genom att handla hos oss ger du oss direkt möjlighet att driva vårt företag vidare i stället för att dina pengar går till ännu en lyxvilla för någon direktör på ett storföretag.

Välj med hjärtat - stöd de lokala småföretagen!

Vi behöver verkligen ert stöd, er hjälp och er lojalitet nu när marknaden är i gungning för oss och alla andra småbutiker!

Skrivet av erotikpedagogen Ylva Franzén, sept 2016 och juli 2017. Mer om kampanjen för småföretag finns i Nyhetsbloggen här på hemsidan.Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Maxsize
Maxsize
100 kr
Electric blue
Electric blue
125 kr
Lite smalare
Lite smalare
225 kr
Moqqa Bay
Moqqa Bay
550 kr
Getaway Plus
Getaway Plus
895 kr
Boho Love balls
Boho Love balls
450 kr

Orgasmisk njutning ger lust, lycka, harmoni, gemenskap, hälsa, kraft, kärlek