Priser inkl. moms

Skötselråd

SKÖT OM DIN VIBRATOR - SKÖTSELRÅD från AFRODITES APOTEK

Gratulerar till Din nya vibrator! Om Du inte får igång din apparat hemma, kontrollera allra först att batterierna är rätt isatta. Faktum är att cirka 95 % av den som kommer tillbaka till butiken med sin vibrator inte har förstått hur batterierna ska sitta, så simsalabim: i händerna på vår expedit fungerar den perfekt! Kontrollera också att locket är ordentligt fastskruvat. Detta gäller framför allt de vattentåliga vibratorerna vars lock måste sitta helt tätt. Har Du ändå problem med din vibrator: ring oss på telefon 08-6409210, så hjälper vi dig gärna!

Liksom mobiltelefonen innehåller en modern vibrator en hel del känslig elektronik och plastdelar som kan ta skada om Du hanterar den oaktsamt, böjer den, tappar den i golvet, utsätter den för stötar etc. För att Du ska kunna njuta av din vibrator både länge och väl måste Du sköta den på bästa sätt:

  • Använd den i max 15 minuter så att inte motorn blir överhettad. Stäng av den om den blir varm så att inte motorn bränner eller tar skada.
  • Rengör vibratorn med tvål och ljummet vatten och torka med luddfri duk.
  • Använd vattenbaserat glidmedel med din vibrator. Kom ihåg: ALDRIG silikonbaserat glidmedel på vibratorer i silikon, det kan skada ytskiktet på vibratorn.
  • Ta ur batterierna när du inte använder vibratorn. Risken är annars stor att de ligger och smygdrar och börjar läcka eller att motorn går på av misstag. Använd
  • batterier av bra kvalitet, t ex Vartas alkaliska som slutar tvärt och inte tynar bort sakta, vilket kan skada motorn.
  • Förvara din vibrator så dammfritt som möjligt, gärna i originalförpackningen, i en tygpåse eller ask. Mjuka jellyvibratorer kan börja smälta vid kontakt med andra vibratorer eller olja.
  • Om Du har en roterande pärlstav ska du aldrig strypa rotationen av pärlorna eller stavtoppen genom att med handen testa hur stark rotationen är. Motorn kan bränna och gå sönder omgående av detta slags motstånd. Den roterande delen är endast tänkt att användas vaginalt.
  • Vibratorer med sladdansluten kontroll måste man vara extra varsam med eftersom sladden lätt kan brytas av eller lossna om man drar i eller belastar den för mycket. 
  • Vibratorer med hudliknande material, t ex cyberskin behöver talkas in med talkpuder efter rengöring och torkning så att de bevarar sin speciella mjukhet.
  • Uppladdningsbara vibratorer bör laddas upp med jämna mellanrum även om de inte används för att skona batteriet.

VATTENTÅLIGA STAVAR

Vibratorer med beteckningen ”waterproof” har en extra tätningsring som gör att Du kan använda vibratorn i duschen, men helst inte i badet under vattnet då vattentrycket kan bli så starkt att vatten kan tränga in i batteridosan. Skruva åt batterilocket extra hårt för att inte vatten ska sippra in. Öppna locket efter användning och ta ut batterierna och torka ur så att eventuell kondens försvinner från batterilocket.

GIFTFRIA VIBRATORER

Alla vibratorer på Afrodites är CE-märkta, dvs de uppfyller de krav som ställs inom EU för material i sexleksaker.  Så gott som samtliga tillverkare efterlever numera EU-kraven som kontrolleras hårt vid import från t ex Kina.

Vibratorer i silikon, metall, glas, trä, keramik och hårdplast är giftfria, lätta att rengöra och säkra att använda. Några har t o m börjat kallas för ekologiska, alltsedan vibratorer från Fun Factory fått utmärkelsen EKO av de tyska hälsovårdsmyndigheterna. Svenska Lelo tillverkar också apparater i världsklass.

Mjuka sexleksaker av jelly, latex, pvc, cyberskin etc är svårare att rengöra och kan innehålla varierande halter av ftalater (mjukgörare) men håller sig nu alltid inom EU:s gränsvärden vid beteckningen ”non-toxic” och är märkta CE. Är du osäker kan du alltid använda en kondom på vibratorn.

Till sist önskar vi på Afrodites Apotek dig många sköna njutningar både med och utan vibrator!

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Maxsize
Maxsize
100 kr
Electric blue
Electric blue
125 kr
Lite smalare
Lite smalare
225 kr
Moqqa Bay
Moqqa Bay
550 kr
Getaway Plus
Getaway Plus
895 kr
Boho Love balls
Boho Love balls
450 kr

Orgasmisk njutning ger lust, lycka, harmoni, gemenskap, hälsa, kraft, kärlek