Priser inkl. moms

Ylvas böcker

ORGASMERA MERA: YLVA FRANZÉNS BOK OM KVINNLIG NJUTNING OCH EXTATISKA ORGASMER

"En underbar bok, jag älskar den och har även köpt en till min son". Kvinna, 50.

"Sedan jag köpte din bok ORGASMERA MERA så har jag äntligen lyckats vid 47 års ålder att få orgasm! Jag är evigt tacksam för din bok, sen jag upplevde denna fantastiska känsla!" Kvinna, 47.

"Jag kan varmt rekommendera boken. Den känns som en enda lång hyllning till livet!" Man, 50.

"Den bästa boken om petting på svenska. Borde läsas i gymnasieskolan". Man, 35.

"Den bästa bok jag någonsin läst!" Kvinna, 45.

Orgasmera mera

ORGASMERA MERA är en riktig presentbok som fått mycket uppskattning och beröm från både manliga och kvinnliga läsare. När första upplagan av boken kom ut 2002 var den kvinnliga njutningen  fortfarande ett okänt område både för män, forskare och dessvärre också för många kvinnor. Tyvärr tycks  läget vara ungefär detsamma idag när kroppsfixeringen och tonvikten på utseendet är större än någonsin. Kvinnor lider av dålig självkänsla och har samtidigt dålig kunskap om hur den egna kroppen fungerar vilket leder till att de inte till fullo kan njuta sexuellt.

ORGASMERA MERA revolutionerar synen på kvinnans potential för njutning och känns efter tolv år lika aktuell och banbrytande som när den utgavs. Ylva Franzéns mångåriga erfarenheter från orgasmkurser för kvinnor och par ligger till grund för boken.

ORGASMERA MERA är:

 • en faktabok om kvinnokroppens hemligheter och ljuvligheter
 • en bok med praktiska tips om hur kvinnor kan förbättra sitt sexliv
 • en sensuell bok om njutning
 • en lärobok för män om deras kvinnor
 • en hälsobok för ett bättre liv, inte minst sexuellt
 • ett feministiskt manifest
 • en liten historik över sexualiteten i vår egen kultur och andra
 • en originell, inspirerande och humoristisk bok med ett levande och drastiskt språk.

De två första upplagorna som gavs ut av ett litet oberoende filmbolag/förlag Language of Love Publishing sålde slut på rekordtid. Manuset köptes sedan in av Lind & Co, omarbetades och blev den bok som inledde förlagets satsning på erotiska böcker, Xstory. Till denna tredje upplaga skrev Ylva ett nytt kapitel: Att orgasmera med en man, där bl a hennes favorittips om manlig njutning ingår. Till er som inte har den sista upplagan har Ylva lovat att skicka ut detta kapitel via mejl om ni tar kontakt med henne.

Boken är översatt till danska, norska och finska med titlarna KVINDENS NYDELSE: FÅ ETT RIGERE SEXLIV (danska, slutsåld), LISÄÄ ORGASMEJA - TIE NAISEN NAUTINTOON och KVINNENS NYTELSESBIBEL. Den kommer snart ut också som e-bok på danska eftersom den tryckta upplagan för länge sedan sålt slut och förfrågningarna är många från de danska läsarna.

Boken innehåller tio kapitel: Frigör din orgasmförmåga, Väck kvinnans lust, Från sexobjekt till sexsubjekt, Kärlekens språk 1: olika beröringstyper, Kärlekens språk 2: njutningens rike, Orgasmiskhet - njut mer, Kärlekens språk 3: erotiska smekningar, Orgasmera mera, Att orgasmera med en man, Slutord: Pussypower. I kapitlen ingår mer än 120 olika övningar och experiment.

ORGASMERA MERA är också rikt illustrerad, speciellt de två första upplagorna med sina Kamasutrabilder i färg, värda att ramas in och pryda väggarna med. Nedan ses omslaget till andra upplagan med sin vulvabild av den holländska konstnärinnan Christina Camphausen.

Tredje upplagan finns att köpa på AFRODITES APOTEK och i nätbutiken här.

KLITTRA MERA: YLVAS NYA BOK OM KLITORIS

Som synes har denna bok precis som ORGASMERA MERA två olika omslag eftersom mitt "eget" med Betty Dodsons älskande par ansågs vara för vågat av somliga bokhandlare. Det andra bjuder på en uppgraderad bild av klitoriskomplexet. Boken bygger på senare tids forskning om klitoris, från 2009 och framåt och är en stor hyllning till detta superhäftiga kvinnliga njutningsorgan.

Här är innehållet:

 • Klitoris - den gömda nyckeln - lite klitorishistoria
 • Din supersexiga kvinnliga njutningsapparat
 • Klittra - njutningstekniker för solosex
 • Den vaginala orgasmen - en bluff?!
 • Vad kvinnor vill ha som Freud inte visste - orgasmtekniker för par
 • Tre sexhjältar
 • Rädda en klitoris - hjälp en könsstympad kvinna
 • Erotikpedagogen gillar. Glidmedel
 • Erotikpedagogen gillar. Sexleksaker

Om du som jag älskar klitoris och vill sprida lite KK (klitoriskunskap), dela gärna de "klittrakort" jag kommer att skicka ut varje vecka tills fantasin och tiden tryter. Här kommer det första, skapat av mig på tio minuter med hjälp av appen Notegraphy, en fantastisk hjälpreda för att ge budskap lite stuns. Snyggt, inte sant? Det ligger inne på min Facebooksida, där det antagligen är lättare att dela.

 Klittrakort nr 2:

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Maxsize
Maxsize
100 kr
Electric blue
Electric blue
125 kr
Lite smalare
Lite smalare
225 kr
Moqqa Bay
Moqqa Bay
550 kr
Getaway Plus
Getaway Plus
895 kr
Boho Love balls
Boho Love balls
450 kr

Orgasmisk njutning ger lust, lycka, harmoni, gemenskap, hälsa, kraft, kärlek