Priser inkl. moms

Så här handlar du i butiken

Varmt välkommen att göra en beställning i vår internetbutik! Så här går det till: 

På START/VÄLKOMMENSIDAN kan du välja bland alla våra produktkategorier i vänsterspalten. Observera att fem kategorier, nämligen NYA PRODUKTER, SEXLEKSAKER, SEXIGA KLÄDER, TEMAN & HÖGTIDER och LUSTAPOTEK har många olika underkategorier för att du lättare ska kunna hitta det som du är intresserad av.

Är du t ex intresserad av klänningar, klickar du först på SEXIGA KLÄDER och sedan på KLÄNNINGAR för att se vårt sortiment. Ser du en klänning du gillar är det bara att klicka på den för mer information. Vill du köpa gör du så här:

1. Välj ev storlek, färg eller antal och klicka på LÄGG I KUNDVAGN-knappen så hamnar varan i

2. KUNDVAGNEN längst upp till höger. Här ser du också hur många produkter du lagt till och totalsumman.

3. Klicka på TILL KASSAN när du är färdig med din beställning.

4. På KASSASIDAN kan du kontrollera att allt stämmer och göra ev ändringar eller ta bort varor.

5. Vår kassa är en SNABBKASSA, vilket innebär att du inte behöver spara dina uppgifter eller komma ihåg några inloggningsuppgifter. Här väljer du LEVERANS- OCH BETALNINGSSÄTT. Du kan läsa mer om resp betalsätt under KÖPVILLKOR som du hittar en länk till på Välkommensidan. Därefter ser du också TOTALPRISET INKL FRAKT.

6. Fyll sedan i dina ADRESS- OCH PERSONUPPGIFTER. De rutor som är markerade med en RÖD STJÄRNA är OBLIGATORISKA att fylla i för att ordern ska bli godkänd. Fyll i ditt mobilnummer om du vill ha SMS-avisering. 

7. LÄS OCH GODKÄNN VÅRA KÖPVILLKOR genom att kryssa i rutan.

8. Klicka på BEKRÄFTA ORDER längst ner till höger.

9. Det skickas automatiskt ut ett MAIL TILL DIN MAILBOX med bekräftelse på din beställning.

Om du inte får någon bekräftelse kan det bero på att din mailbox är full eller att du skrivit fel e-postadress vilket tyvärr är vanligt. Därför är det också viktigt att vi får ditt telefonnummer så att vi har möjlighet att kontakta dig.

Har du inte fått någon orderbekräftelse inom två dagar efter beställning, ber vi dig kontakta oss per telefon 08-6409210 (butiken) eller per e-post erotikpedagogen@hotmail.com. 

Hoppas du blir nöjd med din beställning!


I mobilversionen av Afrodites Apotek handlar du så här:

På förstasidan kommer de allra senast INLAGDA PRODUKTERNA upp. Ovanför finns en ruta med KATEGORIER. Tryck på den lilla pilen till höger så kommer alla våra produktkategorier med ev underkategorier upp. Nu kan du välja och vraka bland alla sköna produkter genom att skrolla fram den kategori du är intresserad av och trycka på pilen ovanför. Vips kommer ett antal produkter upp. Vill du titta närmare på en produkt är det bara att klicka på den och vill du beställa är det bara att klicka på KÖP-KNAPPEN och strax syns produkten i kassan längst upp.


När du är klar med din beställning och vill betala klickar du på knappen TILL KASSAN och du får se en lista på vad du har beställt. Därefter kan du välja leveranssätt, via posten/DHL eller avhämtning i vår butik på Katarina Bangata 17 på Söder i Stockholm. Väljer du avhämtning kontaktar vi dig så snart ditt paket är klart, normalt dagen efter beställningen. Ange ditt mobilnummer vid avhämtning så vi kan SMS:a dig. Vill du själv kontakta butiken, så ring 08-6409210.


Därefter är det dags att välja betalsätt. Vi har fem olika alternativ: kontantbetalning i butiken, förskottsbetalning genom insättning på vårt postgirokonto 344084-9, kortbetalning via Mastercard eller Visa, postförskott eller faktura via vår samarbetspartner Klarna. När du valt betalsätt, kommer en totalsumma upp och sedan fyller du i person- och adressuppgifter. Mycket viktigt är att du skriver din mejladress så vi kan skicka orderbekräftelse och ditt mobilnummer så vi kan skicka SMS eller kontakta dig om det skulle behövas. Klicka till sist på BEKRÄFTA ORDER och din beställning är klar!


Inom några minuter får du en automatisk orderbekräftelse via e-post. Spara den gärna tills du fått dina artiklar. Eftersom orderbekräftelsen endast skickas som e-post är det viktigt att du säkerställer att det finns utrymme i din e-postbrevlåda för att ta emot den.


På INFORMATION längst ner kommer Du bl a till sidan för KÖPVILLKOR som är bra att läsa igenom när du beställer. Här finns också upplysningar om AFRODITES APOTEK och några andra aktiviteter som erotikpedagogen Ylva Franzén är känd för, bl a ORGASMSKOLAN och VENUSGÅRDEN.
Hoppas du blir nöjd med din beställning!

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Maxsize
Maxsize
100 kr
Electric blue
Electric blue
125 kr
Lite smalare
Lite smalare
225 kr
Moqqa Bay
Moqqa Bay
550 kr
Getaway Plus
Getaway Plus
895 kr
Boho Love balls
Boho Love balls
450 kr

Orgasmisk njutning ger lust, lycka, harmoni, gemenskap, hälsa, kraft, kärlek