Priser inkl. moms

Guide knipkulor

Geisha-kulor kan du använda både till nytta och njutning. Större sexlust, känsligare klitoris, chans till G-punktsklimax, fler och intensivare orgasmer plus extrabonusen att inte kissa på sig på äldre dar kan man faktiskt lätt ordna själv genom lite knipträning med kärleksmusklerna 2-3 minuter per dag.

Geisha-kulor består av en eller två kulor sammanbundna genom ett snöre och med en ögla i ena änden. Varje kula har en innerboll som rullar mot ytterhöljet när du rör dig och ger vibrationer inne i slidan vilket kan öka nervkänsligheten och kännas riktigt skönt. Försök med att hoppa eller gå i trappor med kulorna inne, så brukar det kännas  mer.

Med slidmusklernas hjälp kan du greppa runt kulorna och dra dem längre in i slidan för att sedan pressa ner dem mot slidöppningen. Då åstadkommer du en pulserande rörelse därinne och tränar just precis dina orgasmmuskler, den bästa workouten i världen om du vill ha en frisk och sexig slida!

Varje gång dina kärleksmuskler dras ihop och sedan slappnar av, genom t ex knipövningar eller en orgasm väcks neurotransmittorer i hjärnan som skickar njutningsmeddelanden mellan lustcentrum och din vulva. Flexibla kärleksmuskler är typiskt för kvinnor som är mångorgasmiska och lätt upplever G-punktsorgasmer som ofta utlöses av just ett starkt inre tryck. Dessutom kan du ge din partner intensivare njutning genom att utföra en riktig kärleksmassage med dina muskler när han är inne i dig!

Till sist ett litet praktiskt tips: att använda lite glidmedel på kulorna underlättar både själva införandet och glidningarna upp och ner i slidan.

Lycka till med din knip- och njutningsträning!

Erotikpedagogen Ylva Franzén 

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
Maxsize
Maxsize
100 kr
Electric blue
Electric blue
125 kr
Lite smalare
Lite smalare
225 kr
Moqqa Bay
Moqqa Bay
550 kr
Getaway Plus
Getaway Plus
895 kr
Boho Love balls
Boho Love balls
450 kr

Orgasmisk njutning ger lust, lycka, harmoni, gemenskap, hälsa, kraft, kärlek